Wednesday, February 14, 2007

Gezuar Shenin miq !

Po e bej zemren gur dhe po shkruaj dhe une diçka me rastin e shen valentinit:)
Nje vjershe qe me pelqen shume nga Pushkin...

Une ju kam dashur;
ndoshta dashuria ne shpirtin tim
ende nuk u shua...
Por s'dua qe t'ju kape merzia tani..
T'ju pikelloj tani ?;
Jo kurre s'dua
Ju desha heshtur , fare pa shprese
munduar ende nga zilia s'jua thashe
ju desha aq sinqerisht e aq me bese ,
sa dhente Zoti dikush tjeter kaq ju dashte...

Gezuar dhe mos harroni , mos e vini dashurine tuaj ne fron vetem per kete dite por per tere vitin!

10 comments:

tetena said...

E dashur gezuar dhe te uroj nga zemra plot dashuri se e meriton. Shpresoj se shpejti ne Paris.

eni said...

falemderit Tena..urimet me te mira dhe per ty..dhe Amin , uroj te vij sa me shpejt...

Alida said...

Gezuar Eni!!!

...shume dashuri dhe miresi per zonjushen e Stambollit:))

kalofsh bukur!

eni said...

falemderit Belle..mjalte te burofte nga goja:)

Candyland said...

Bukur Eni! Gezuar edhe ti zemer!

edrus said...

Eni, te uroj nje dashuri te pastert dhe te sinqerte ashtu sic e meriton nje vajze zemerbardhe si ti.

Ll.T. said...

Ore po si shpjegohet qe vetem vajzat paskan bere urime ketu? Apo mos eshte prova qe festen meshkujt e kane me detyrim ndersa femrat me qejf :D

Sa per te mos me marre shume inat po e them edhe une nje gezuar!

ELAIS said...

Gezuar Eni! Dhe jo zemren gur por mal degjove. Mal me kenaqesi, dashuri dhe c'te te doje shpirti.

shqipo said...

me vonese, por... gezuar :)

eni said...

rrofsh shqipo..gezuar dhe ty...

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator