Tuesday, February 06, 2007

Ekspozite fotografike shqiptare ne Paris

Shkrimi i meposhtem eshte marre nga blogu i Tenes dhe po e publikoj ashtu siç eshte me shpresen qe te shikohet nga sa me shume shqiptare.

Ekspozitë fotografike në Paris.
Me rastin e 10-vjetorit të saj Shoqata e miqësisë Francë – Shqipëri, organizon në Paris një ekspozitë me fotografë amator ose profesionist shqiptar.
Qëllimi i ekspozita është të sjelli një këndveshtrim të ri vizual të Shqipërisë dje dhe sot : pamje nga një rrugë, një pejsazh në qytete apo fshat, portrete njerzish monumentesh ...
Fotografitë duhet të jenë një takim i frymëzuar mes artistit dhe jetës ose personazheve. Për t’ju përgjigjur këtij qëllimi, fotografitë duhet të jenë të shoqëruara me një diçiturë dhe disa fjalë të shkruajtura nga autori për të ndarë me ne historinë e fotografisë së tij dhe përse pikërisht kjo fotografi është e rëndësishme për të.
Me anë të kësaj ekspozite, organizuesit synojnë të prezantojnë Shqipërinë, një vend që ngelet akoma i panjohur, tek qytetarët francez. Do të ekspozohen rreth 30 deri 50 fotografi (çdo autor ka të drejtë vetëm të një fotografie) në formatin 20 x 30, fotografi me ngjyra ose bardh e zi.
Kordinatori i eksozitës është : Yves Rousselet dhe mund ta kontaktoni ne adresen elektronike :
yrousselet@wanadoo.fr
Fotografite dhe teksti që i shoqëron, duhen dërguar para datës 18 shkurt 2007 (e djelë) në adresat:
yrousselet@wanadoo.fr ose assoc.albania@wanadoo.fr
Me postë: Association Albania - 34, rue de Toul 75012 Paris


Falemderit Tena!

2 comments:

tetena said...

Eni, shpresoj vertet qe te kete sa me shume pjesmarrje. Besoj se ti do te marresh pjese

eni said...

dua shume Tena , por s'kam foto 20x30 :(

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator