Sunday, January 07, 2007

Urime Zoti Ago !

Zoti Ago urime per arritjen tuaj ne internet.Eshte nje kenaqesi dhe krenari te shikosh sesi nje blog shqiptar ka arritur nje renditje te tille.Fakti qe keni dale i 6 ne Greqi e shton dhe me shume krenarine me thene te drejten.Urimet me te mira nga ana ime..Jam e bindur se ne vitin ne vijim do te arrini ne nje vend me te mire...

4 comments:

N.Ago said...

Faleminderit sinqerisht!
Uroj, dikush tjetër, në një shtet tjetër, shqiptar gjithsesi, të renditet i pari duke na bërë të gjithëve krenarë.
p.s.Titulli i studimit është "50 blogget më influencuese në Greqi"!
Ndjehem mirë, nuk mund ta fsheh pasi, është vetëm 8 muaj si blogg.
dhe ka blogger që janë gazetarë profesionistë, shkrimtarë të mirënjohur, politikanë me influencë.Ajo që e bën të veçantë bloggun tim modest, është , ma do mendja, dygjuhësia.
Faleminderit sërish.

eni said...

s'e besoj se eshte vetem dygjuhesia zoti.Ago se dhe ne te tjeret e kemi ne 2 a 3 gjuhe:)mendoj se eshte menyra e shkrimit ajo qe e ben aq te veçante blogun tuaj.eshte sa sinqerte dhe e shpenguar aq edhe artistike.urime dhe njehere...

shqipo said...

urime

eni said...

Urimet beja zotit Ago ju mua Shqipo:)

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator