Tuesday, October 09, 2007

Prag bajrami ne Tirane

Nuk sheh gje tjeter vecse pula dhe gjela deti te alivanosur dhe syfrikesuar qe enden neper duart e te zoteve ne tere qytetin.Them aman te kaloje bajrami dhe te bijne rehat dhe kafshet e gjora:(

10 comments:

belle_fleur said...

I ka zene lemeria shpendet dhe kafshet e shkreta.

Bana said...

keta shqipot tane, arsye duan, te shtrojne nje drek dhe te hane vence. pa kuptim.

klodiana said...

gjynaf. po e bukur kjo fotografia, edhe pse te vjen keq kur e sheh. me pelqeu pershkrimi yt.

buli3go said...

po kur te vije Kurban Bajrami?!!! Edhe delet i mbani ashtu me koke poshte? Nejse ...
Atehere Urime Bajramin gjithe atyre qe festojne.

eni said...

belle: lere lere..motra ime nuk kalon me tek rruga `Avni Rustemi` vetem e vetem per te mos pare gjelat e detit qe jane ne ate rrjeshtin famekeq para therrjes:(

bana: dhe per mua ashtu eshte

klodiana: me pelqen qe te pelqen:)

buli3go: gezuar dhe ty!

Krasta Krau said...

Pershendetje vegjetariane.... :D

eni said...

krasta krau: :D

N.Ago said...

Njëra pulë në fakt, qenka ose prej...Mercedesi, ose e të zotit të Mercedesit!

Lily said...

Keto pulat e gjelat metamam i paska kapur tmerri. Ju ka ardhe sahati shume heret.
Menduan se te pakten deri me 31 Dhjetor do te kishin jete...:D.

eni said...

n.ago: :)

lily:D

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator