Monday, October 15, 2007

Java e filmit spanjoll ne Tirane

Mu kujtua nje shkrim i Salvatoritdhe mendova se tek tuk organizohen dhe evenimente interesante ketu. Javen e kaluar kur isha ne Tirane e pashe lajmerimin por fatkeqesisht nuk pata rastin te shkoj sepse e mora vesh me vonese:(
Sidoqofte me gezoi fakti i organizimit te ketyre aktiviteteve.Jane nje alternative interesante per te ndjekur filmat me te rinj , ata te pavarur ,ose filmat kulte te kinemave te vendeve te ndryshme te botes.Nje nisme shume e lavderueshme kjo, per ta shpetuar popullsine nga shkretetira vetem-hollivudiane qe ofron Millenium.
E mira do qe qe te organizoheshin sa me shume festivale syresh.
Ne fakt nderkohe ne Tirane tere muaji tetor do te kaloje dhe me plot aktivitete te arteve gjermane ndaj dhe ky muaj eshte quajtur tetori-gjerman.Me shume rreth kesaj do ju flas ne ditet ne vijim.
Nese ka ndonje qe e ka ndjekur javen spanjolle do isha e kenaqur nese na le ndonje koment.


2 comments:

albstalker said...

Qenka bere nje vit nga ky post. Me kete rast, po te nxis te shkruash nje tjeter Eni. Sot mora vesh qe ka nisur java e filmit spanjoll ne Tirane, kete here e mora vesh para se te mbaronte te pakten. Eshte shfaqur Mar Adentro nga Amenabar dhe nje tjeter, do shfaqet pasneser Tierra nga Medem... ndersa dita e fundit i kushtohet Bunuelit, me duket do shfaqet El angel exterminador.

eni said...

ah sa qejf do kisha Albstalker por nuk jam ne Tirane qe ta ndjek:(
por do mundohem te sjell ndonje jave tjeter filmi qe behet ketu ne Stamboll.
te pershendes:)

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator