Wednesday, September 12, 2007

Klubi i Investimit

Ky klub u krijua me nismen qe morem nga nje publikim ne kete faqe: http://www.konsumerizem101.com/klub-investimi-per-stock-market/2007/08/30/
Qellimi i perbashket eshte ndarja e njohurive dhe ideve te ndryshme ne fushen e investimit.Nuk ka ndarje ne ketu grup ; idete dhe informacionet e çdokujt do te jene te mirepritura.
Shpresojme qe keshtu te hedhim hapat e para drejt nje platforme te re dhe te suksesshme ne fushen e investimit.
Per te vizituar grupin:http://groups.google.com/group/klubi-investimit/
email:klubi-investimit@googlegroups.com

9 comments:

Ervivi said...

Ka ndonje menyre qe te pakten platforma te jete ne anglisht ose italisht ose shqip???

U ben nja 5min qe po mundohem :D por spo kap gje aty :s

thx

BEBOPCOWBOY said...

Eshte bere qellimisht faqja e groupit ne Google ne Turqisht apo eshte ne zhvillim e siper?

Po gjithesesi ideja mua me duket shume e mire.

BC

BEBOPCOWBOY said...

Oups, nuk kisha hapur faqen e duhur. (Me fal) Linku i dyte ishte ne turqisht por i linku i pare ishte ne shqip.

eni said...

une e ktheva gjuhen ne shqip Ervivi , akoma nuk qenka kthyer? Po e shoh serish...

bebopcowboy: flm me shkurtove punen:)

eni said...

miq e rregullova çdo gje ne rregull tashme:)

belle_fleur said...

Hajde suksese per iniciativen e marre!

Ervivi said...

cool thx eni...

po fitum naj lek e ke hak i kafe :D

buli3go said...

heeee c'pune me ka dal tash edhe me kete faqen tende. mjaft e kisha blogun tim. por besoj qe do te jap maksimumin edhe ne "Klubi i Investimit" . pershendetje

eni said...

belle: flm lal por iniciativa e pare qe e Gjergjit(Konsumerizm101)une thjesht sa nisa grupin.se bashku do ta bejme me te mire shpresoj.

ervivi: ishalla na vlen te tereve.

buli3go: flm per gadishmerine:)

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator