Monday, October 27, 2008

Blogger bllokohet ne Turqi:(

Ja dhe lajmi me i fundit.Faqja e Blogger bllokohet ne Turqi duke pesuar te njejtin fat me faqen youtube , ku kjo e fundit ka disa muaj qe eshte e mbyllur.
Arsyet e mbylljes jane disa faqe blogu , permbajtja e te cilave i duket e papershtatshme organeve te telekomunikimit ne fuqi.
Keto organe mediokre se kane per gje te djegin tere jorganin per nje plesht duke i fikur keshtu tere bloguesit e tjere.
Edhe tashme qe po shkruaj nuk jam futur direkt ne blogger por kam hyre ne kete faqe ndermjet nje faqeje proxy:(
Por nuk mundem te vendos fotografi apo video keshtu qe faqja ime do rezultoje e "thate "nga ana vizuale per sa kohe qe ti shkrepi ketyre "buajve" ta mbajne te mbyllur.
Ketu ne fakt tere blogistat jane mbledhur dhe se shpejti do shpertheje revolta e tyre.Shpresoj ta vene pak ujin ne zjarr dhe ta kuptojne sa gabuar po veprojne:(
Dijani vleren lirise se shtypit njerez.

7 comments:

Minerva said...

Wouwwwww!!!! Talk about insanity!

eni said...

yeah:(

BEBOPCOWBOY said...

Tetori eshte dhe koha kur piqen revolucionet qe keshtu dilni dhe bejuani dore me nje atyre te paudheve qe u mbyllen blogjet.

Justice4Presheva said...

"i duket e papershtatshme organeve te telekomunikimit ne fuqi."

Tungjatjeta Eni,

Dini se cfare asht postu me konkretisht? S'po ma merr mendja se si mund ta justifikojne kete vendim qeveria?!

eni said...

BBC :qashtu:)

justice4presheva:s'e morra vesh se รง'doni te thoni me falni:(

tetena said...

vertet ketu eshte e paimagjinuesjme mgjth ndodh qe nje blog i caktuar te ndalohet . p.sh nje punonjes i tatimeve qe flet per punen e tij.

eni said...

ato jane normale Tena por kjo jo.nejse se u hap bloggeri;)

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator