Saturday, December 29, 2007

Am I living in a Rembrandt's painting?


Photobucket

Sometimes I really have the feeling, I'm living in a paiting...

10 comments:

N.Ago said...

Eni,
Në vend të kartolinës tradicionale shqiptare, të nis urimet më të sinqerta dhe miqësore për një vit të ri me plot shëndet, për ty dhe të dashurit e tu, begati, mirëqenie, produktivitet dhe realizim të ëndrrave!

belle_fleur said...

Don't be surprised, you already are!:) The recent shots of Instambul are FANTASTIC! I envy you for living in such a beautiful city and very unique in its own way.

Have a great weekend, En!

eni said...

neki shume shume falemderit.urimet e mia dhe per ty dhe te dashurit e tu!

belle: rrofsh lal! you're very wellcomed!

Selfmaderadio said...

Yes, you are, darling. Gezuar vitin e ri! Te sjellte babagjyshi gjithe deshirat e zemres! SR

Lily said...

Gezuar Vitin e Ri Eni. Shpresoj te jete plot lumturi.:)

ELAIS said...

Foto fantastike En!

meditime-pershtypje said...

Eni!Te uroj gezuar vitin e ri 2008!Ne pako te peshqesheve:fat!Dhe,sa per te "qerasur",po te dergoj nje poezi qe kam shkruar per Rembrandin.
Une dhe"Cifuti i humbur"
"Cifuti i humbur" i Rembrandit nuk humbi
Erdhi ne Shkoder dhe eshte ne muze!
Eshte Perparimi qe ne kurbet humbi
Dhe ka kaq vjet:valle,kur do kthehet atje?!...
Perparim Hysi,30 dhjetor 2007

eni said...

Self : shume falemderit e dashur.gjithashtu gjithe te mirat dhe per ty e te dashurit e tu!

lily: thanks dear! ditto!

Elais: i'm flattered hon! muck

Perparim: shume falemderit per vjershen..sa qejf:) gjithe te mirat dhe urime!

meditime-pershtypje said...

Eni!E di pse u ktheva prape?Se poezine ekam titulluar gabim.Ne origjinal eshte"Cifuti shetites".E vetmja pikture e Rembrandit ne Shqiperi qe kujtohej e humbur.U gjet,per fat,dhe eshte ne muze.Ka qene prone nje tregetari shkodran.Sidoqofte,duke bere korrektimin,te uroj per se dyti.Dy urime jane si dy te ngrena.Dhe te bejne mire.
Perparim Hysi,30 dhjetor 2007

eni said...

patjeter qe dy urime jane si te ngrena Perparim..:) flm shume shume dhe gjithe te mirat dhe per ty e te dashurit e tu!

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator