Sunday, June 22, 2008

Cappadocia
I'm adding here some Cappadocia photos until I come back from my holiday to talk longer about this lovely place..

best to all of you!
p.s: the last photo is taken with my good , old canon ixus 60.I still use the same camera ,the other first 2 photos are taken with canon eos 5D is my friend's camera.I definitely oughtta change my camera:)))

13 comments:

meditime-pershtypje said...

Suksese Marubja e "vogel!".Sa po vjen e po rritesh.Fotot jane te bukura dhe te impresionojne.
Perparim Hysi,22 qershor 2008

eni said...

Papi flm shume per mbeshtetjen e perhershme ...e vleresoj shume!gjithe te mirat

belle_fleur said...

Go chica! I love them all. They are all magnificent and beautiful shots!!!

tetena said...

shprehese kjo e fundit, duket si personazh

eni said...

belle: flm yllo:)me gezon fakti qe te pelqejne!

tetena: vertet? me pelqen sa thua:)

Anonymous said...

Janë peisazhe, kjo nuk mohohet, por unë mundohem të shkoj më larg se shtangja e diafragmës dhe shpejtësia, duke mos harruar ISO-t që si kureshtarë vrojtojnë qartësinë e imazhit.
Ndjehet një truall i vetmuar, një goditje që dikush i ka dhënë asaj që nuk ndodhet në imazh, mnase mjeti i fotografimit nuk përmban më shum tension, në kundërshtim me videon që nxjerr më shumë hile.
Triptiku që paraqitet këtu, në formën e caktuar për ekran, është mjaft i kufizuar sepse mendoj që i mungon një vemendje më e madhe ndaj natyrës që rrethon trupin tënd dhe aparatin mekanik...
Sidoqoftë unë nisem nga dëshira apo nevoja për të mos ngatërruar natyrën me shprishjen e imazhit që një fokusim intolerant mund të bëjë me këtë pamje.
Një kritike pa lule, por e sinqertë.

Ia kalofsh sa mâ mirë.

sq (an)

eni said...

Sq flm shume per kete kritike.jane shume te nevojshme per mua ide dhe opinione te ndryshme.ja kalofsh sa me bukur dhe ti!
cheers

tropoja said...

perrallore jo vetem objektet por edhe fokusimi dhe kendveshtrimi!
pershendetje!

eni said...

tropoja: flm mik:)

L.S. Alves said...

Do not worry about the equipment. Remember that is the cook and not the pots the great responsible for good food.
Kisses.
Beautifull photos.

eni said...

:)) obrigada Luciano;)

Bana said...

really nice shot En.

eni said...

thaks hon;)

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator