Saturday, May 30, 2009

Intervista me fotografe shqiptare

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Sic shume nga ju mund ta dini, ne flickr egziston dhe grupi `Fotografe Shqiptare` i hapur qe perpara 2.5 vitesh.

Grupi yne tashme ka marre nje hov te konsiderueshem krahasuar me ditet e para te tij kur ishim ca si te fjetur ;)
Grupi eshte mjaft interesant nga temat e ndryshme qe diskuton dhe sjell , te tera na ndihmojne ne shqiptareve te shperndare ne tere boten per te ndare idete dhe imazhet .

Ne kete grup , ku dhe une jam nje nga adminet , pervec konkurseve dhe temave te tjera te trajtuara mendova para 6 muajsh te hapja nje teme te re [qe u miratua dhe nga grupi ], qe kishte si synim te intervistonim dhe sillnim punen e fotografe shqiptare pjesetare te grupit ,sigurisht pa dallim mes fotografeve amatore apo profesioniste.
Qellimi qe qe te njihej me mire dhe me hollesi fotografia e shume shqiptareve qe jane anetare te grupit dhe per te krijuar nje platforme te re diskutimi per punen e cdo fotografi.Intervista perbehet nga disa pyetje qe i behen autorit/es rreth zanafilles ne fotografi , ndikimet ne fotografi etj, si dhe shoqerohet me fotografi te tij /saj.
Me poshte keni linkun qe do ju drejtoje tek nje teme ku jane permbledhur linket e intervistave te deritanishme;)Kjo liste do rinovohet cdo jave , na ndiqni per te mesuar me shume cdo jave rreth fotografeve shqiptare;)

http://www.flickr.com/groups/shqiptare/discuss/72157618892459979


2 comments:

kinofili said...

me paska shpetuar intervista jote. thnx! ;)

eni said...

;)
shife mire se ke ca intervista shume interesante te shume fotografeve te mire ;)

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator