Saturday, December 02, 2006

Qoshet....Ne jeten e çdo njeriu ka disa qoshe ...Çfare qoshesh?
Qoshja jone ne shtepi ,qoshja jone ne pune , qoshja jone ne kafene , qoshja jone ne bar , qoshja jone ne bibloteke , ne piknik , qoshja jone ne ..... nuk mbaron se numeruari...
Çfare jane keto qoshe?Jane vendet qe ne i zgjedhim gjithnje panvaresisht se me vetedije apo pa vetedije.Kjo eshte nje gje qe ka lidhje me karakterin tone.
Sepse ne i shtojme boten tone ,mendimet dhe preferencat tona ketyre qosheve.
Çdokush deshiron te mbarte nje pjese te botes se vet kudo qe te shkoje.Sepse çdo njeri e ndjen veten me mire ,me te lumtur dhe me te mbrojtur ne boten qe ai ka krijuar vete.
Per kete arsye e mbartim ate me vete , kudo qe shkojme.
Kjo na ndihmon qe te mos e ndiejme veten te huaj ne asnje vend.
Sot po vendos foton e qoshes time ne pune...Me vone do te vendos dhe foto te tjera te qosheve te mia te preferuara....

6 comments:

N.Ago said...

Qoshja jote, fillimisht, duket e mrekullueshme. Eshtë kaq i vërtetë dhe kaq konçiz konstatimi yt. Gjithëkush, e ka një qoshe të vetën. Aq sa, herë-herë, edhe tek njëri tjetri, mes njerëzish që duam e na duan, sëfundi atë kërkojmë. Një qoshe...

shqipo said...

ndersa mua me pelqejne horizontet e hapura :)

bej shaka. ke te drejte.

tetena said...

Une nuk do ta guxoja ta fotografoja qoshen time ne pune, eshte shume rremuje. Per me shume nuk ploteson kriterin e qoshes, e kam kurrizin te kthyer nga dera qe eshte e hapur dhe me bezdis.

eTip said...

e ke rregulluar qoshen sikur do e nxjeresh ne fotografi. :-)
e.T

edrus said...

Je ne krye te "sofres" :) dhe e quan qoshe??

Eshte ndoshta mentaliteti yne qe jemi mesuar te kenaqemi me pak,qe s'kemi shume pretendime per nje vend ne "krye".......
Hallet fillojne kur qofte dhe nje "qosh" bije ne duart e ndonje "dallgauku"...i cili duke kujtuar se ka kapur qiellin me dore.....eshte gati ti vere shqelmin ne fyt dhe se jemes :( (dhe fatkeqesisht,jo vetem qoshet,lulezojne me dallgauke ne dikasteret qeveritare dhe partiake shqipetare :(

eni said...

Falemderit per komplimentin mbi qoshen ne foto Edrus ...vetem se une e kisha fjalen per qoshe jokonkrete qe ne i ndertojme me shume ne mendjen tone sesa jashte..patjeter qe kjo reflekton dhe jashte por nuk ishte ne kuptimin qe e ke shprehur ti...s'ka lidhje me ate qe ne shqiptaret mund te kenaqemi me pak...nje gje qe me jep mua qetesi dhe rehati shpirterore dhe me ben mua te ndjehem mire nuk eshte e thene qe te jete si saraj..pra nuk jane salltanetet ato qe na bejne te relaksohemi apo te ndihemi me afer me veten...

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator