Friday, August 10, 2012

Grafitti & wall slogans in Albania:)

 (c) Eni Turkeshi Imagery

This picture taken in Llogora , was a tremendous wall with awesome slogans;)

8 comments:

TheDollsFactory.com said...

edhe une e pashe kete vere
por nuk ndalova per nje foto

eni said...

me terhoqi vemendjen sa e pashe:)

xENDY.k said...

ckemi E.
sapo jam kthyer nga Jugu keto dite. dhe ne kthim ndalova pikerisht ketu ku ti ke shkrepur foton! ndoshta ke qene ne te njejtet dite dhe ndoshta do jemi shkembyer me veture...
me pelqen te mendoj keshtu!

eni said...

edhe mua;)
si tu duk si vend?

xENDY.k said...

ka plot vende te braktisura ne shqiperi dhe eshte mekat qe nuk shfrytezohen nga rinia apo kush ka inisiativa artistike.
gjithsesi ky vend ka nje pozicion unik!

eni said...

fatkeqsisht po.
dhe shume e vertete sa thua per kete vendin.
une nuk bera dot shume foto andej fatkeqisht se nuk ndalova shume vetem 5 minuta.po ti?

xENDY.k said...

une qendrova me gjate: 6dite.
eshte mahnites fakti qe shume nga ato vendet perqark (qeparo, borsh, porto-palermo etj) kane nje kala te vertete (ose ajo cfare mbetet nga nje kala!) dhe fshatet ne fjale jane te braktisur e keshtu perfaqesojne vende ideale per fotografi...
ama, per tu pare jo ne periudhen e gushtit!

eni said...

e kisha fjalen qe qendrova vetem 5 minuta prane ktij vendit qe bera foton se ditet e tjera isha ne Ksamil per nje jave.ke shume te drejte per sa thua per foto.po gushtu eshte shume rremuje dhe vape.mgjth po te kisha mundesi do doja ti provoja tere muajt e vitit per foto:)

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator