Thursday, April 16, 2009

Love is..

© Eni Turkeshi PhotographyLove is like a cactus in the desert called life...

it always tries to find its oasis to survive.

7 comments:

kinofili said...

me pelqen fotoja, megjithse nuk e kam shume te qarte. ka shume elemente te cilet e bejne si intriguese. ka nje shtrirje hapesinore te mistershme... por sidoqofte, shprehja kete rradhe eshte me e bukur. :)

© Eni Turkeshi Photography
pse nuk e ben brenda fotos me shkrim ose watermark kete?

eni said...

me vjen mire qe te pelqen , ne fakt kjo eshte nje nga fotot e mia me pak intriguese , mbase vjen keshtu nga menyra e vendosjes qe ka , me shume mundesi.gezohem qe te pelqen shprehja.une ndonjehere frymezohem nga foto per te bere shprehje dhe ndonjehere anasjelltas:)
sot qe frymezim nga fotoja serish;)

heheh ke te drejte pas atyre meseleve qe perjetova duhet ta ve me mire emrin brenda fotos:)

xheni said...

..ah,po kur te ç'pon ai cactus-i ç'te punon :)...si gjithmone je e pasur me fantazi,nice!

kinofili said...

hmm, pse nje nga fotot me pak intriguese?! nuk e di, mua m'u duk nje kombinim surreal dhe disi ekzotik detajesh. ndoshta e ka nga menyra e vendosjes, sic thua...

sa per shprehjen, gjeja e pare qe bera ishte ta kerkoja ne google se kush e kishte thene... por i vetmi rezultat qe me dha google ishte Albtranslator :)... eshte bukur qe ushqejne njera tjetren!

p.s. s'ke c'ben... pastaj do ruhesh vetem nga individet e specializuar ne manipulim fotosh. :)

eni said...

xheni flm xhan

kinofili : ne fakt mbase mua qe e krijoj nuk me duket dhe aq por kur e sheh dikush nga larg besoj se duket ndryshe.
eh google eshte e sakte ne fakt , por ka disa qe ngatarrohen vete edhe kur e kane adresen e shkruar aty;)
flm per watermark;)

Anonymous said...

Watermark sta dha kino :P

eni said...

anonim flm ty atehere;)

About Me

My photo
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques. All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!

book covers from my photos

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/zero-3d-a5/paperback/product-18704303.html?showPreview=true &

This content requires Adobe Flash Player version 8.0.0 or greater. Get Flash

http://www.lulu.com/shop/arb-elo/xixa-t%C3%AB-zeza/paperback/product-20779928.html?mid=social_facebook_pubsharefb?showPreview=true

Behance Network Profile

eni turkeshi Portfolio

my vimeo video collage

Follow this blog with bloglovin

Follow Albtranslator

Follow by Email

Stop plagiarism!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

stumble upon

Stumble Upon Toolbar

What Photographers said about my work

http://www.flickr.com/groups/contrasted_gallery/discuss/72157625043221479/

Creative Common Licence

Proud Founder of Independentphotos Group!

Independentphotos. Get yours at bighugelabs.com/flickr

Proud Admin of Albanian Photographer's Group

Fotografe Shqiptare / Albanian photographers. Get yours at bighugelabs.com/flickr

travel brain

Travel Map
I've been to 121 cities in 17 countries
Eni is an explorer that:
does their own thing
is happy with a roof and running water
flirts with danger
Travel cred: great
I rank in the top...
0.1% most cities visited - Albania
0.2% most cities visited - Kosovo
0.4% most cities visited - Denmark

Search This Blog

Blog Archive

Followers

Counters for Albtranslator