her çalışan insan biliyor ne kadar tatlıdır tatil günleri....aslında pazarı sevmem Duygu arkadaşımın da dediği gibi pazartesiye gebedir çünkü .... Ama gene de iyimser davranmaya çalışarak bu tatil süresini uzatamazsak bile onun hisini uzatabiliriz...Nasıl mı? Kendimize iyi bakarak , kendimizi şımartarak , istediğimiz kitabı okuyarak , sevdiğimiz filmi seyrederek , sevdiğimiz yemeği yaparak , sevdiğimiz arkadaşlarla takılarak , güzel müzik altında dans ederek , kendimizi iyi hissetiren bir hobiyle ilgilenerek , yaratıcılığımızı en üst düzeye getiren bir şeyle uğraşarak..... o kadar çok şey var ki...ama tabii bazen kendimize dur söylemeyi de bilerek , tembelliğe de yer bırakabilmek.Aşağıda tam bir pazar günü tembellik unsuru fotosu...
megjithse nuk duket eshte fergese ...e kam bere ne versionin turk.keta ketu skuqin specat jeshile dhe domatet ne fillim deri sa behen si palce.pastaj i hedhin vezen.ne shumicen e rasteve vezen e lejne ashtu syze pa e perzier.sipas deshires i shtohet dhe majdanoz.behet vertet shume e shijshme ama sido qe te jete une jam mesuar me shijen e fergeses sone , nuk mund ta ha pa gjize ose djathe:) plus qe siç mund ta kesh vene re jam nje gjahtare djathie pafalshme...:)eshte nje nga gjerat pa te cilat nuk bej dotne tryeze....
Albanian digital and analogue photographer with a huge love for alternative printing process and all other avantgarde mixed media techniques.
All of the work in this blog (photos,writings) except the ones whose source is shown , belong to the blog author.Do not take them without permission.This work is under protection!
5 comments:
bol maydonozlu menemen:)bizim orda aslında bol lor peyniri katılarak yenir ama ben katmadım sadece yanında booooooooooool peynir koydum :)
Arnavutluk...
tabii ki 19 yaşıma kadar orada yaşadım.ben oralıyım zaten.buraya okumaya geldim sadece şimdi de çalışıyorum.ama herkes orada..
e cfare eshte kjo gjella?
as ti s'e ndake djathin e? ;-)
megjithse nuk duket eshte fergese ...e kam bere ne versionin turk.keta ketu skuqin specat jeshile dhe domatet ne fillim deri sa behen si palce.pastaj i hedhin vezen.ne shumicen e rasteve vezen e lejne ashtu syze pa e perzier.sipas deshires i shtohet dhe majdanoz.behet vertet shume e shijshme ama sido qe te jete une jam mesuar me shijen e fergeses sone , nuk mund ta ha pa gjize ose djathe:)
plus qe siç mund ta kesh vene re jam nje gjahtare djathie pafalshme...:)eshte nje nga gjerat pa te cilat nuk bej dotne tryeze....
Post a Comment